Tästäkään osasta ei tullut mitään pitkää, mutta nämä ovatkin oikeastaan vasta esittelyosia. :) Toivottavasti pidätte!

Kauneus on kauneutta. Ystävyys on ystävyyttä. Rakkaus on rakkautta. Mutta nämä kaikki yhdessä on jotain erilaista, jotain paljon suurempaa.

 

                                 Sabine "Loved"

 

Sabine oli jo pari vuotta ollut masentunut ja ahdistunut, joka johtuu siitä, kun hän joutui muuttamaan tänne Terokkar Cityyn pari vuotta sitten. Hänen äiti ja isä olivat halunneet muuttaa tänne työ perässä ja tietysti myöskin Sabinen oli ollut pakko muuttaa mukana. Hän on kotiopetuksessa ja on aika syrjäytynyt nuori. Vanhassa paikassa hän oli käynyt normaalia koulua ja hänellä oli ollut kavereita todella paljon, mutta nyt vain kaksi. Toinen hänen nykyisistä ystävistään on hänen hamsterinsa Sweety ja toinen Terokkar Cityn kuuluisa hallitsija, Prinsessa Ardella, joka on hänelle jotain hyvin kaukaista sukua.

Sabine asui isossa oranssin värisessä omakotitalossa, samalla kadulla kuin Viveca. Sabine oli aina ihmetellyt, miten Viveca oli niin rohkea ja miten tytöllä oli niin paljon kavereita, sillä oli Sabinekin kuullut juttuja siitä, kuinka suosittu Viveca oli. Sabine ihaili myös aina tytön kauneutta, mutta vain salaa, sillä hän esitti ettei pitänyt Vivecasta, vaikkei edes tuntenut tätä.

Aamiaisella Sabinen äiti ja isä yrittivät taas patistaa häntä tekemään jotain kehittävää tai piristävää. "Kulta sinun täytyy päästä tuosta masennuksesta." äiti sanoi. "Tiedän sen, mutta kun ei huvita niin ei vaan huvita uskokaa jo!" Sabinea ärsytti.

"Onneks mul on sut Sweety. Oot niin sulonen" Sabine lässytti hamsterilleen.

Päivällä Ardille oli luvannut tulla käymään. Ardille oli kertonut puhelimessa, että hän tulee jonkin tärkeän asian tähden. Sabine istui olohuoneessa odottelemassa ja tuijottelemassa teeveetä.

Pian Ardille saapui. Hän kysyi heti Sabinen vointia ja yritti piristää tätä kertomalla pari hauskaa juttua. Kyllä Sabine vähän piristyikin. Yleensäkin hän piristyi Ardillen seurassa. Prinsessa oli niin valloittava persoona.

"Oletko käynyt jossain tai tehnyt jotain sinun mielestäsi kivaa?" Ardille tiedusteli. "No oonhan mä istunu koneella ja puhunu Sweetylle mun huolii." Sabine kertoi. "Hoooh, ei ei ei! Mutta nyt sinä saat luvan tehdä jotain, mikä ei ole varmaan mielestäsi edes mukavaa. Tämä on tärkeätä, joten voisitko tehdä minulle palveluksen, ystäväiseni?" Ardille kysyi.

Seuraavaksi Ardille kaivoi esiin pienen kirjeen. "Tässä kirjeessä on tehtäväsi, lue se heti, kun voit minun poistuttuani."

Kirjeessä käskettiin ottaa yhteyttä Viveca "Beautyyn" ja Caitlin "Friendlyyn". Sabine mietti, että mitä tarkoittavat Beauty, Loved ja Friendly, joiksi häntä, Vivecaa ja Caitlinia kutsuttiin kirjeessä. Ne eivät olleet heidän sukunimiä, joten mitä ne sitten olivat? Kirjeessä sanottiin, että heidän täytyy saapua prinsessa Ardillen linnaan, heti, kun he ovat saaneet tiedon siitä, että heidän täytyy tavata Prinsessa Ardille. Ja Sabinen tehtävä oli ilmoittaa se. Hän mietti, että miten ihmeessä, koska hän ei ikinä uskaltaisi mennä Vivecan tai Caitlinin ovelle.

Sitten hän keksi sen. Hän meni koneelle ja messengeriin ja ilmoitti molemmille tytöille siellä asiasta. Hän kirjoitti asian molemmille täysin niin, kuin kirjeessä se kerrottiin. Nyt hänellä oli mielessä enää, että miksi heidän piti mennä linnaan tapaamaan prinsessaa? Ja miksi juuri heidän kolmen? Miksi heitä oltiin kutsuttu nimillä Beauty, Loved ja Friendly?

                                                       

                                                                    XXXX

 

                                             Prinsessa Ardille

"Tytöille täytyy ilmoittaa, että keitä he oikeasti ovat. Ja sen teen minä, Terokkar Cityn hallitsija, Prinsessa Ardille, salaisesti Terokkar Fairyjen johtaja, Fairy Princes Ardille!" hän muuttui silmänräpäyksessä ja sai siivet selkäänsä.

Yhtä nopeasti muuttuivat myös hänen keijukaisystävänsä. He olivat hänen laumassaan toiseksi ylimpänä. Sillä he olivat hänen sanansaattajansa ja vakoojansa. Estefania (musta keiju) on soluttautunut heidän vihollistensa (Black Fairies) joukkoon ja raportoi Ardillelle niiden puuhia vähänväliä.

 

Seuraavassa osassa: Caitlin "Friendly"