Me tiedämme suurinpiirtein, mitä tarkoittavat käsitteet rakkaus, kauneus ja ystävyys. Me emme tiedä enempää...

      

                                 Viveca "Beauty"

Olemassa on kahdenlaista kauneutta. Toinen on ulkoista, jonka pystyy silmin näkemään ja toinen on sisäistä, jota ei silmillä näe. Oikea kauneus tulee aina sisältä...

Niin kaunis Viveca. Niin suosittu Viveca. Ah, niin täydellinen Viveca. Niin kaikki ajattelivat hänestä. Oikeastaan kauneus ei ollut hullumpaa. Se oli kuin olisi ollut etuoikeutettu suosioon ja kaikkien ihailuun. Ja sillä pärjäsi, jos siis oli täydellisen pinnallinen ihminen, mutta Viveca ei sitä ollut. Vaikka jotkut näkivät asian niin. Koko lähitienoolla asui kaksi ihmistä, jotka eivät oikeastaan edes sietäneet Vivecaa, eivätkä myöskään antaneet hänelle tilaisuutta näyttää, että oli muutakin kuin kaunis ja suosittu "bimboblondi". Ja ne kaksi ihmistä tai oikeastaan tyttöä olivat Caitlin, joka oli hänen kanssaan samassa koulussa, mutta rinnakkaisluokalla ja Sabine, joka asui Vivecan naapurissa. Sabine oli kotiopetuksessa, sillä tyttö oli niin arka ja masentunut, ettei uskaltautunut ulkomaailmaan melkein lainkaan.

Viveca itse asui omakotitalossa äitinsä Mariamin ja kissansa Mirun kanssa. Hänen isänsä kuoli keuhkosyöpään, kun hän oli vasta 5-vuotias, joten hän ei paljoa isästään muistanut, mutta kaipasi tätä kyllä kovasti.

Hänellä oli erittäin lämpimät välit äitinsä kanssa. Mariam oli äidiksi todella ymmärtäväinen, ihan kuin olisi ollut ystävänsä kanssa, kun vietti aikaa äitinsä kanssa. Mariam kyllä pelkästi tyttärensä puolesta, joten yritti aina parhaansa mukaan hemmotella tätä. Viveca oli monesti yrittänyt sanoa äidillensä, ettei mitkään tavarat, vaatteet tai korut tee häntä onnelliseksi. Mutta noh, äiti oli äiti!

Myös kissaansa Viveca rakasti ylikaiken. Miru teki hänet melkein aina iloiseksi ja onnelliseksi, kun se ilmestyi jostain kerjäämään hellyyttä ja huomiota. Se oli kiltti kissa, vaikkakin hiukan itsepäinen välillä.

Hän omisti myös harmaan värisen avoauton. Hän otti aina aamuisin kaverinsa mukaan ja he menivät hänen autollaan kouluun. Häntä luultiin myös hienon autonsa perusteella materialistiksi, muttei ollut sitä. Hänen kaverinsa kylläkin olivat materialisteja ja todella pahanlaatuisia pissiksiä. He olivat koulun niin sanotut "kuningattaret". Hän oli usein miettinyt, että miksi edes liikkui siinä porukassa ja oli tullut siihen tulokseen, ettei voinut asialle mitään, kun hän oli aina ollut sellaisessa porukassa ja kuulunut aina suosituimpiin.

Tämä "katosalue" oli hänen lempipaikkansa kotona. Siellä sai yleensä olla rauhassa ja sekä ulkona, että sisällä. Kesällä varsinkin siellä oli kiva nukkua yöt, kun sisällä oli niin kuuma.

Viveca tykkäsi lukea lehtiä, varsinkin muoti-ja kauneuslehtiä. Hän haluaisi joskus muotisuunnittelijaksi tai maskeeraajaksi. "Ooh, miten ihana toi takki ja kengät!"

Viveca palasi torstaina koulusta mukanaan Chanelin ostoskassi. Hän oli käynyt suoraan koulusta ostamassa Chanelin kukkaron ja muutamat Chanelin kengät uudesta mallistosta. "Mä niin rakastan Chanelia, Guccia, Friis&Companya... ja pälä pälä pälä!"

Hänella oli poikaystävä, nimeltään Josh. Josh oli tulossa käymään illemmalla ja Viveca ajatteli vain häntä. Hän ei pystynyt nyt keskittymään mihinkään muuhun. Hän kirjoitteli päiväkirjaansa odotellessaan: "Olen niin rakastunut Joshiin. Olen odottanut jo seurustelumme aikana kaikki nämä 10kk, että hän kosisi minua ja me menisimme kihloihin vihdoinkin. Kosiikohan hän nyt, kun soitti, että: "Tuun käymään illalla, mulla on tosi tärkeetä asiaa sulle." Voi Josh!"

Josh saapui kello kahdeksan aikoihin illalla. "Josh, mä niin rakastan sua!" Viveca tunnusti Joshille nyt ensimmäistä kertaa naamatusten. Josh oli aika vaikea ja vältteli Vivecaa hiukan, kunnes lopulta...

"JOSH HALUAA EROTA! H-hän haluaa o-omaa aikaa, s-se ei pysty e-elämään suhteessa." Viveca parkui hysteerisesti ja romahti ihan täysin. Hän oli jo ehtinyt kuvitella kaikkea niin kaunista ja ihanaa ja nyt ne kaikki kuvat mielessä olivat romahtaneet. Hänen sydämmensä oli särkynyt, sitä jomotti, tuntui kuin jokin olisi raastanut häntä kappaleiksi sisältä. Vivecan oli pakko nojata parvekkeen tuoliin, koska meinasi kaatua.

"Miks hitossa se näin teki?" hän tuskaili koneen ääressä. Siihen ei osannut kukaan vastata, mutta hänen pari kaveriaan oli kyllä vastannut, että Josh oli idiootti ja tunteeton, mutta yksi sanoi, että Viveca on lihonnut ja siksi Josh jätti tämän. "Pöh, siinä mulla on bimbo kaveri." Vivecaa alkoi hiukan hymyilyttää.

Mirukin huomasi, että hänen paras ystävänsä oli täysin poissa tolaltaan. "Miau! Rawwr!" se yritti lohduttaa. "Voi Miru. Kerro mulle miks se typerys teki näin? Oonko mä tyhmä, ethän sä voi tietenkään tietää." hän alkoi pörröttää Mirun paksua turkkia ja itki samalla. Tuntui kuin Miru olisi jollakin tapaa ymmärtänyt Vivecan tuskaa ja kuunnellut häntä.

Ensi kerralla esittelyssä: Sabine "Loved"

Mutta tässä nyt tämä. Tästä ei saanut kauhean pitkää, enkä mä muutenkaan kauhean pitkiä osia tulekkaan tekemään, kun niitä kuvia tosiaan on aika hidasta ladata tuonne Photobucketiin. Toivottavasti piditte ja kommentit olisi kivoja! :)